جایی برای انتقال تجربیات

توی اینجا میخوام مفیدترین چیزایی رو که هر روز یاد میگیرم به شما هم یاد بدم

جایی برای انتقال تجربیات

توی اینجا میخوام مفیدترین چیزایی رو که هر روز یاد میگیرم به شما هم یاد بدم

متنهایی که تو این بلاگ مینویسم خیلی طولانی نیستن ولی مطمئنم که یه جایی به شما کمک میکنن تا رشد کنید و راه رشدتونو پیدا کنین

  • ۰
  • ۰

اگر شما کسی باشید که طراحی سایت را فرا گرفته و یا طراحی سایت خود را به یک تیم باتجربه سپرده‌اید, قطعا این سوال برایتان پیش آمده که طراحی سایت باوردپرس یاکدنویسی؟ در واقع این همان چیزی است که شما باید خود درباره‌ی آن تصمیم بگیرید و راهنمایی قطعی به شما داده نشده است. عده‌ای هستند که سیستم‌های مدیریت محتوا از جمله وردپرس، جوملا، دروپال و... را ترجیح می‌دهند اما برخی هم با استفاده از زبان‌های تحت وب سایت خود را ایجاد می‌کنند. در ادامه تفاوت‌های اساسی بین این دو طراحی مورد بررسی قرار می‌گیرد تا که شما هم بتوانید تصمیم نهایی خود را بگیرید.

تفاوت‌های طراحی وردپرس با کدنویسی

آنچه که به شما در یک تصمیم‌گیری درست کمک خواهد کرد, بررسی تفاوت‌هایی بین طراحی وردپرس و کدنویسی است. این تفاوت‌ها را می‌توان از جنبه‌های زیر بررسی کرد:

  1. استفاده ساده و راحت

بعد از انکه وردپرس به‌عنوان یک روش در طراحی سایت ورود کرده, بسیاری از کسب‌وکارها به‌دنبال هم شروع به کار کرده‌اند و فروش را از سر گرفتند. این روش در واقع یک سیستم مدیریت محتوای معروف و همه‌پسند است که با استفاده از آن می‌توان ظرف چند دقیقه یک سایت حرفه‌ای و کاملاً امن را طراحی کرد. باید بدانید که راه‌اندازی سایت و فروشگاه اینترنتی با استفاده از وردپرس بسیار آسان، بی‌دردسر و امن خواهد بود. 

طراحی سایت باکدنویسی معمولا بسیار پیچیده است و زمان زیادی را باید صرف آن کرد. طراحی سایت با این روش به نوشتن صدها خط کد احتیاج دارد و گاهی اوقات پس از نوشتن کدها، اشکالات مختلفی در سیستم به وجود می‌آید که برنامه‌نویس باید این اشکالات را یکی پس از دیگری کشف و رفع کند. بنابراین کدنویسی نسبت به وردپرس بسیار پیچیده و دشوار است.

       2. امکان افزودن امکانات جدید به سایت

وب‌سایتی که با وردپرس طراحی می‌شود, به طراح اجازه می‌دهد تا به انواع و اقسام پلاگین و افزونه وردپرس دسترسی پیدا کرده و بتواند هر قابلیتی را که علاقه دارد، به وب‌سایت خود اضافه کند. در حالی که در طراحی سایت با کدنویسی 

باید تمام قابلیت‌های مورد نظر خود را به کمک کدنویسی به سایتتان اضافه کنید و این کار می‌تواند زمان و انرژی زیادی را از شما بگیرد.

       3. هزینه‌های طراحی

این مهم‌ترین موضوعی است که ذهن افرادی را که قصد راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین را دارند, به خود مشغول می‌کند. اگر شما هم یکی از این افراد هستید باید بدانید که هزینه طراحی سایت با استفاده از وردپرس، بسیار کمتر از هزینه طراحی سایت از طریق برنامه‌نویسی است.

      4. سازگاری با قوانین سئو 

قطعا اگر سایتی که طراحی می‌شود با استانداردهای موتورهای جستجو مثل گوگل هماهنگ نباشد, هرگز درآمدی از آن کسب نخواهد شد. اگر وب سایت خود را با کدنویسی طراحی کنید, باید سفارش طراحی سایت خود را به متخصصی بسپارید که بتواند سایت شما را به صورت سازگار با قوانین گوگل طراحی کند. این در حالی است که وب‌سایت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین وردپرسی افزونه‌هایی مثل Yoast دارند که به افراد اجازه می‌دهد سایت‌های خود را با قوانین موتورهای جستجو سازگار کنند.

       5. سرعت سایت 

باید بدانید که عنصر سرعت از فاکتورهایی است که گوگل برای رتبه دادن به سایت‌ها در نتایج جستجو، به آن بسیار اهمیت می‌دهد. بسیاری از طراحان می‌گویند که سایت‌های وردپرسی، بسیار سریع‌تر هستند و زمان بارگذاری کمتری دارند. هم‌چنین می‌توانند با کمک بهینه‌سازی حجم محتوا, سرعت سایت را بهبود ببخشند. بنابراین  میزان رضایت مخاطبان و کاربران سایت خود را افزایش خواهد یافت. 

       6. امنیت سایت

اگر به‌دنبال طراحی یک وب‌سایت با امنیت بالا و فوق حرفه‌ای هستید, بهتر است از کدنویسی و برنامه‌نویسی برای طراحی سایت استفاده کنید. با اینکه سایت‌های وردپرسی از نظر امنیت، وضعیت قابل قبول و رضایت‌بخشی دارند اما برای افرادی که بیش از حد بر روی امنیت سایت حساس هستند, طراحی برنامه نویسی و کدنویسی پیشنهاد می‌شود. 

       7. ایجاد تغییرات و بهینه‌سازی‌ها با سرعت بالا

ایجاد تغییرات در طراحی سایت با کدنویسی به نوشتن چندین خط و رفع ایرادهای کدها نیاز دارد؛ این درحالی است که درصورت طراحی سایت با وردپرس خیلی سریع می‌توانید تغییرات مورد نیاز را در آن اعمال کنید و به حالت مورد نظر خود برسید.

       8. هزینه نگهداری سایت

هزینه نگهداری از جمله مواردی است که باعث برتری سایت‌های مبتنی بر کدنویسی نسبت به سایت‌های وردپرسی شده است. زیرا اگر برای سایت وردپرسی خود یک پلاگین و یا افزونه‌ی خاصی بخواهید اما آن‌ها در دسترس نباشند, باید یک برنامه‌نویس متخصص به شما کمک کند تا با کدنویسی، قابلیت مورد نظر را به سایت شما اضافه نمایید. 

طراحی سایت با وردپرس بهتر است یا برنامه‌نویسی

باتوجه به بررسی تفاوت‌ها مشخص شد که طراحی سایت به کمک وردپرس به صرف زمان و هزینه کمتری نیاز دارد و سرعت سایت طراحی‌شده به کمک این سیستم، بیشتر خواهد بود. به‌علاوه باتوجه به اینکه در ان انواع و اقسام پلاگین و افزونه‌ها وجود دارند، تغییرات موردنظر به سرعت در سایت انجام می‌گیرند. 

کدنویسی اما امنیت بالاتر و هزینه نگهداری پایین‌تر را بهتر از سایت‌های وردپرسی ارائه می‌کند. 

بنابراین باید ببینید که به‌دنبال آسانی در استفاده، سرعت و هزینه پایین‌تر هستید و یا روی امنیت و هزینه نگهداری سایت خود تمرکز دارید. بر همین اساس است که می‌توانید انتخابی مناسب داشته باشید. 

       

  • ۰۳/۰۵/۲۸
  • مریم داوری شلمزاری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی