جایی برای انتقال تجربیات

توی اینجا میخوام مفیدترین چیزایی رو که هر روز یاد میگیرم به شما هم یاد بدم

جایی برای انتقال تجربیات

توی اینجا میخوام مفیدترین چیزایی رو که هر روز یاد میگیرم به شما هم یاد بدم

متنهایی که تو این بلاگ مینویسم خیلی طولانی نیستن ولی مطمئنم که یه جایی به شما کمک میکنن تا رشد کنید و راه رشدتونو پیدا کنین

  • ۰
  • ۰

دنیای کسب‌وکار تماما به دنیای مجازی نقل مکان کرده و باید گفت داشتن یک وب‌سایت معتبر و پر بازدید برای هر کسب و کاری لازم است. برای اینکه شما هم از رقابت با سایر رقبا در حوزه کاری خود عقب نیفتید، باید یک سایت ویژه برای کسب‌وکارتان طراحی کنید. در این زمان بهتر است با یک شرکت باتجربه و معتبر قرارداد ببندید. در روند این قرارداد، مدیران شرکت و مسئول تیم طراحی در خصوص چیزهایی که لازم دارید با شما صحبت می‌کنند تا برای هر دو طرف دقیقا مشخص باشد که چه کاری باید انجام شود. پس از توافقات صورت گرفته، قرارداد طراحی سایت تنظیم می‌شود. در متن این قرارداد همه گفته‌ها و شنیده‌ها مکتوب می‌شوند تا در آینده مشکلی پیش نیاید. شما هم باید با آگاهی کامل نسبت به این موضوع اقدام کنید. 

مفاد موجود در قرارداد طراحی سایت کدام‌اند؟

قبل از تصمیم به طراحی سایت، یک نمونه از قراردادهای طراحی سایت را تهیه کنید. با نگاهی به آن متوجه خواهید شد که بندهای مشخصی دارد. هر بند هم حاوی اطلاعات مدنظر است که باید به‌طور واضح و مشخصی نوشته شوند. در ادامه این مفاد با اطلاعات آن‌ها در اختیار شما قرار می‌گیرد:

  • بخش موضوع قرارداد

در اولین بخش از قرار داد باید موضوع قرارداد طراحی سایت همراه با نوع و شیوه طراحی به‌طور دقیق نوشته شود. برای مثال باید عنوان شود که (طراحی سایت خبری با استفاده از وردپرس برای مجموعه‌ و یا آقا و خانم ...). به‌علاوه تاریخ دقیق عقد قرارداد طراحی سایت نیز باید در همین بخش عنوان شود.

  • عنوان کردن مشخصات طرفین

مانند هر قرارداد دیگری در این مورد نیز باید مشخص باشد که چه کسی سفارش‌ دهنده و چه کسی سفارش‌ گیرنده است. در این قرارداد مشخصات ذکر شده درباره طرفین، بسته به اینکه سفارش‌ دهنده طراحی سایت شخص حقیقی است یا حقوقی، متفاوت خواهد بود.علاوه بر این‌ها باید سمت طرفین عقد قرارداد و در صورت وجود وکالت‌نامه مشخصات آن نیز در متن به‌طور دقیق ذکر شود.

  • ذکر مدت زمان قرارداد

ابتدا بسته به امکاناتی که صاحب سایت سفارش داده است، متخصصان و مدیران تیم طراحی زمانی را برای تحویل پروژه تخمین می‌زنند. سپس این زمان در قرارداد ذکر خواهد شد. با این حال اگر توافق شده که سایت به‌ صورت مرحله‌ به‌ مرحله پیاده‌سازی و به مشتری تحویل داده شود، زمان اجرای هر فاز با ذکر تاریخ باید در مفاد قرارداد بیان شود.

  • هزینه طراحی سایت

مشخص است که قیمت طراحی سایت در تمام شرکت‌ها یکسان نیست و با یکدیگر تفاوت خواهد داشت. این تفاوت به دلیل تفاوت در نوع سایت، امکانات، نحوه طراحی و فوری بودن یا نبودن آن به وجود می‌آید. بنابراین در بخش هزینه طراحی سایت مبلغ کل توافق شده بین طرفین با حروف و عدد نوشته می‌شود.

  • شرایط پرداخت هزینه

باتوجه به اینکه طراحی سایت طی مراحل مختلف انجام می‌شود، مشتری هم نباید همه هزینه طراحی را همان ابتدای کار بپردازد. بنابر توافقات صورت گرفته بین طرفین قرارداد، شرایط پرداخت باید ذکر شود. در این صورت اگر بیعانه‌ای پرداخت شده مبلغ آن نوشته می‌شود. هم‌چنین اگر چکی تحویل مدیران مالی شرکت داده شده، ذکر شماره چک، تاریخ و مبلغ آن در قرارداد ضروری است.

  • تعهدات شرکت و سفارش دهنده

تعهدات صورت گرفته بین شرکت و سفارش دهنده قبل از شروع طراحی، حین و بعد از آن باید بیان شوند. برای مثال اگر توافق شده که در حین طراحی گزارشی به مشتری داده شود یا مشتری باید اطلاعاتی را برای شروع طراحی در اختیار تیم قرار دهد، باید به‌طور واضح و شفاف با ذکر دقیق بندها، تعهدات ذکر گردند.

  • ذکر ضمانت‌ها

باید شرکت به مشتری ضمانتی بدهد که طراحی سایت را در زمان مشخص‌ شده با همه امکانات مورد توافق به اتمام می‌رساند. در طرف مقابل مشتری نیز باید برای پرداخت مبالغ و پایبندی به صحبت‌ها و توافقات، تضمینی به شرکت ارائه دهد.

  • مراحل اجرای پروژه

اگر پروژه طراحی سایت، چند فاز دارد باید همه فازها با کلیه تعهدات شرکت و مشتری در این بخش از قرارداد نوشته شوند.

  • شرایط فسخ قرارداد

گاهی اوقات به هر دلیلی در مراحلی از طراحی سایت، ممکن است مشتری از سفارش خود پشیمان شود. گاهی هم شرکت به دلایلی نمی‌تواند به تعهدات خود عمل کند و مجبور به فسخ قرارداد است. بنابراین باید از پیش این شرایط پیش‌بینی شود تا ضرر وارد شده به هریک از طرفین جبران گردد.

  • شرایط قهریه

رایط قهریه یا فورس ماژور به زمانی گفته می‌شود که اتفاقی رخ می‌دهد و هیچ‌ یک از دو طرف نقشی در آن ندارند. برخی از این شرایط شامل بلایای طبیعی، فوت مشتری یا مدیر شرکت یا هر حادثه دیگری که خارج از عهده طرفین باشد، می‌شود. بنابراین در قرارداد باید بیان شود که در صورت رخداد چنین شرایطی تکلیف و وظیفه طرف مقابل چیست.

  • ۰۳/۰۷/۰۶
  • مریم داوری شلمزاری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی