یکی از قطعات اساسی در سیستمهای الکتریکی و الکترونیکی که میتوان معرفی نمود، منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی یا پاور ساپلای سوئیچینگ است. ین دستگاه میتواند با دریافت برق شهری یا ولتاژ AC، ولتاژ DC را با مقدار کنترل شده در اختیار کاربران خود قرار دهد. همچنین منابع تغذیه سوئیچینگ صنعتی میتوانند از طریق اتلاف توان اضافه به صورت حرارتی، ولتاژ یا جریان را بر روی میزان دلخواه تنظیم کنند. بنابراین میتوانند دستگاه مدنظر شما را به حداکثر بازده توانی مورد نظرتان برسانند.
انواع منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی کداماند؟
- منبع تغذیه کف خواب یا کتابی
از نمونه انواع منابع تغذیه سوئیچینگ نسبتا قدیمی میتوان به منبع تغذیه کف خواب یا کتابی اشاره کرد. در این دستگاه ترمینالهای ورودی و خروجی در کنار هم قرار گرفتهاند. بنابراین خطر اتصال کوتاه وجود دارد. به همین دلیل همه این منابع تغذیه، به تجهیزات حفاظتی مجهز شدهاند. معمولا این نوع منبع تغذیه محدوده ولتاژ ورودی نسبتا محدودی دارند و با اتصال کوتاه شدن، نیاز به راه اندازی مجدد پیدا میکنند.
- منبع تغذیه سوئیچینگ ریلی
برخلاف منابع تغذیه کف خواب یا کتابی، منبع تغذیه سوئیچینگ ریلی میتواند با ولتاژ 100 تا 240 ولت بدون هیچ مشکلی کار کند و در برابر اتصال کوتاه هم مقاومت بیشتری از خود نشان میدهد. برهمین اساس هم در مقایسه با نمونههای کف خواب قیمت بیشتری دارد و گرانتر است. به همین دلیل برای وسایل حساستر استفاده میشود.
استفاده از منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی چه مزیتی دارد؟
- این منبع تغذیه حرارت اضافهای را تولید نخواهد کرد.
- میتواند شدت جریان و ولتاژ کنترل شدهای را تولید کند.
- با طراحی ابعاد مناسب، قابلیت حمل دارد.
- همچنین با وزن کمی طراحی شده است.
- بازدهی بسیار خوبی دارد.
- تلفات با توان کم ایجاد میکند.
قیمت تعیین شده برای منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی
عاملی که قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ صنعتی را تعیین میکند، نوع منبع تغذیه است.
برای مثال همان طور که گفته شد قیمت منبع تغذیه کتابی در مقایسه با ریلی کمتر است. بهعلاوه برند تولیدکننده هم یکی دیگر از عوامل موثر بر قیمت است علاوه بر تمامی این موارد مشخصات فنی مانند ولتاژ یا جریان خروجی، تعداد ترمینالها و ویژگیهای حفاظتی نیز میتوانند بر قیمت این منبع تغذیه تاثیر بگذارند.
- ۰۳/۰۸/۰۹